Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen erityisopettaja joka työskentelee lapsiryhmässä, toimintavuosi 2022-2023 - Raseborg stad

Tule Raaseporiin työskentelemään varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen erityisopettajana. Palkkaamme kaksi varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen erityisopettajaa jotka työskentelevät lapsiryhmässä. Opettajat palkataan valtion avustuksella ajalle 2022 - 2023.

Työskentelet osana tiimiä, joka koostuu viidestä muusta varhaiskasvatuksen erityisopettajasta sekä yhdestä kieli- ja kulttuuriopettajasta. Sinun pääasiallisena tehtävänäsi on työskennellä lapsiryhmissä joissa on suuri tuen tarve. Meillä on mukava tiimi, jossa tuemme toinen toisiamme. Kaupungissa on 18 päiväkotia, 3 ryhmäperhepäiväkotia ja 11 perhepäivähoitajaa. Lapsia on yhteensä noin 1 200.

Työhösi kuuluu muun muassa lasten tuen tarpeen tunnistaminen, tukitoimien suunnittelu sekä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen muun henkilöstön pedagoginen ohjaus ja konsultointi. Teet myös pedagogista työtä lapsiryhmissä olevien lasten parissa. Toimit yhteistyössä henkilöstön, huoltajien ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Moniammatillinen yhteistyö on tärkeä osa työtäsi. Tehtäviisi kuuluu myös pedagogisen tuen ja erityisvarhaiskasvatuksen menetelmien arviointi, sunnittelu ja ohjaus.

Edellytämme, että tunnet varhaiskasvatuslakia sekä varhaiskasvatussuunnitelman/esiopetuksen opetussuunnitelman. Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuutta.

Arvostamme:
- kokemusta lapsen tuen tarpeen suunnitelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista
- positiivista, joustavaa ja ratkaisukeskeisestä toimintatapaa
- hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- kykyä verkosoitua ja kehittää varhaiskasvatusta
- ruotsia ensimmäisenä kielenä sekä hyvää suomen kielen taitoa

Edellytämme:
Varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuutta ja soveltuvuutta tehtävään.

Toimi on kokoaikainen, työaika 38h 15min/viikko. Palkkaus OVTES:in mukaan. 2 kuukauden koeaika. Hakijan tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus sopivuudestaan työtehtävään sekä lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote ennen toimen vastaanottamista.

Hakemus tehdään sähköisesti osoitteessa: www.kuntarekry.fi, työavain 445191.
Hakuaika päättyy 29.6.2022, klo. 16.00

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Nina Aartokallio, varhaiskasvatuspäällikkö
Puh. 019 289 2152, nina.aartokallio@raasepori.fi

Lisätietoja

Raseborg stad, Bildningssektorn, Småbarnspedagogik

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raasepori, 10611 Raasepori
Raaseporin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb