Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen perheohjaaja - Lopen kunta

Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen perheohjaaja - Lopen kunta

Haemme varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen PERHEOHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.9.2019 - 31.5.2020.

Edellytämme hakijalta kokemusta lasten ja koululaisten kanssa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme, että sinulla on kehittävä ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista perhetyöstä. Haemme sosionomin (AMK) tai vastaavan koulutuksen suorittanutta henkilöä.

Perheohjaajan tehtävässä kohdataan perheet ennaltaehkäisevällä otteella mahdollisimman varhaisessa vaiheessa varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen kautta. Perheohjaajan työpanos tarjoaa 3 - 12 - vuotiaiden lasten perheille tukea arjen sujumiseen, vanhemmuuteen ja lasten kasvatukseen liittyviin haasteisiin. Perheohjaajan tukena on varhaiskasvatuksen erityisopettajien tiimi ja perheohjaaja osallistuu tarvittaessa oppilashuoltopalavereihin. Lopen kunnalle on Opetushallitus myöntänyt valtionavustusta koulutuksellisen tasa-arvon edistämiseen varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen perheohjaajan palkkaamiseksi.

Perheohjaajan työaikamuoto on yleistyöaika ja työaika 22,5 tuntia / viikko. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Osa-aikaisen työajan mukainen tehtäväkohtainen palkka on 1408,49 € / kk. Koeaika on neljä (4) kuukautta.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi sunnuntaihin 2.6.2019 klo 23.00 mennessä.

Läs mer

http://www.loppi.fi

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuspäällikkö Marianna Kokko p. 040 330 6015 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@loppi.fi.

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Varhaiskasvatus
Adress: -, 12700 Loppi

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 7900 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on n. 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran- ja elämänvaiheissa. Loppi on savuton työnantaja.

Mer om arbetsgivaren