Varhaiskasvatuksen johtaja

Haemme

innostavaa, kehittävää ja lapsirakasta varhaiskasvatuksen johtajaa (vakanssinumero 030201) vakituiseen virkaan 1.6.2021 alkaen. Hänen tehtäviinsä kuuluvat Pelkosenniemen varhaiskasvatuspalveluista vastaaminen ja kirkonkylän päiväkodin sekä Pyhäjärven päivähoitoyksikön johtaminen. Tehtävinä ovat varhaiskasvatuksen sekä esiopetuksen vastuualueen johtaminen henkilöstö-, talous- ja hallintovastuineen sekä päiväkodin johtajan tehtävät sisältäen päiväkodin ja ryhmäperhepäivähoidon esimiestehtävät. Varhaiskasvatusjohtajan tehtävät sisältävät myös käytännön arkityöhön osallistumista.

Edellytämme varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaista kelpoisuutta.

Arvostamme hyvää henkilöstöjohtamis- ja tiimityöskentelytaitoja sekä sitoutuneisuutta kasvatustyöhön ja valmiutta kehittää toimintaa niin itsenäisesti kuin yhteistyössä toisten kasvattajien kanssa. Toivomme oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja innostuneisuutta pedagogisen toiminnan kehittämiseen.

Ennen tehtävän vastaanottamista on toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja lääkärintodistus terveydentilasta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja lisäksi maksetaan vuoden määräaikainen rekrytointilisä 250 €/kk. Rekrytointilisän maksamisen edellytys on, että virkaan valittu henkilö ottaa viran vastaan viimeistään 1.7.2021 lukien. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Pyydämme lähettämään hakemukset kuntarekryn kautta 15.4.2021 klo 14:ään mennessä. Virkaan aiemmin lähetettyjä hakemuksia ei oteta huomioon ilman uutta hakemusta.

Pelkosenniemen kunta on savuton työyhteisö.

Lisätietoja

http://www.pelkosenniemi.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa Reija Niemi Eezy Personellista, puhelin 0504766476 tai reija.niemi(at)eezy.fi

Pelkosenniemen kunta, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Sodankyläntie 1 A, 98500 Pelkosenniemi

Tule töihin Lapin lumoavan luonnon keskelle!

Pelkosenniemi on Lapin sydämessä, Pyhä-Luoston kansallispuiston ja Pyhätunturin matkailukeskuksen kainalossa. Vertaansa vailla olevat retkeilymaastot, puuterilumet, vuolaat kirkasvetiset joet, monipuoliset aktiviteetit ja Lapin ainutlaatuinen luonto toivottavat Sinut tervetulleeksi lämpimään yhteisöömme.

Pelkosenniemen varhaiskasvatuksessa on noin 30 lasta. Vuorohoitoa järjestetään tarpeen mukaan iltaisin ja viikonloppuisin. Lisäksi talvikausina varhaiskasvatusta on tarvittaessa järjestetty myös Pyhäjärven päivähoitoyksikössä.

Pelkosenniemen kunta - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs