Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja, Ellipsin päiväkoti - Esbo stad

Lämpimästi tervetuloa kieli -ja kulttuuriopettajaksi meille Ellipsin ja Friisilän päiväkoteihin. Meillä on mahdollisuus tehdä myös osaviikkoista tai osapäiväistä työtä, esimerkiksi 6h/pv.

Kieli- ja kulttuuriopettaja toimii kieli-ja kulttuuritietoisen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen asiantuntijana. Kieku tukee kieli-ja kulttuuritietoisen varhaiskasvatuksen suunnittelua, toteuttamista, dokumentointia, arviointia ja kehittämistä. Lisäksi kieku toimii asiantuntijana ryhmän varhaiskasvatussuunnitelman ja esiopetussuunnitelman laatimisessa sekä toteuttamisessa kieli- ja kulttuuritietoisen varhaiskasvatuksen osalta.

Päiväkotimme sijaitsevat Olarissa ja Friisilässä hyvien kulkuyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta-ja kulttuuripalveluiden keskellä. Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin. Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta, keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Työpaikan nimi ja osoite: Ellipsin päiväkoti, Ellipsinkuja 1, 02210 Espo
Työaika: 38 h 15 min/viikko tai sovittavissa
Tehtävä on määräaikainen. Aloituksen ajankohta sovittavissa.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti. / Arvostamme huumoria, sinnikkyyttä ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15684

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Saara Stenberg, Saara.Stenberg@espoo.fi p. 040 6394420

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Matinkylä-Olarin varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Ellipsinkuja 1, 02210 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb