Skip to main content
test

Haemme kieli- ja kulttuuriopettajaa Tapiolan palvelualuleelle vakinaiseen tehtävään.

Varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja (kieku) toimii kieli- ja kulttuuritietoisen varhaiskasvatuksen opettajana ja asiantuntijana Tapiolan palvelualueella. Kieku työskentelee varhaiskasvatusyksiköissä tiimien ja laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan sekä yksikön johtajan kanssa yhteistyössä suunnitellen, toteuttaen sekä arvioiden pedagogista toimintaa. Tehtävässä painottuvat kielen oppimisen tukeminen ja inklusiivinen varhaiskasvatus (mm. mallittaminen, samanaikaisopetus ja pienryhmätyöskentely).

Tapiolan päiväkodissa alkaa tekninen peruskorjaus syksyllä - 22. Muutamme väistöön uuteen Metsolan päiväkotiin osoitteeseen Kelohongantie 6. Metsolan päiväkoti sijaitsee kivenheiton päässä Tapiolan keskustasta sekä Tapiolan ja Urheilupuiston metroasemasta.

Työpaikan nimi ja osoite: Tapiolan päiväkoti, Menninkäisentie 7
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä osaamista kieli- ja kulttuuritietoisesta varhaiskasvatuksesta.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15614

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Tuula Barck, puh 050 5221802, tuula.barck@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Tapiolan varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Menninkäisentie 7, 02110 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb