Varhaiskasvatuksen konsultoiva erityisopettaja

Varhaiskasvatuksen konsultoivan erityisopettajan tehtäviin kuuluvat varhaiskasvatuksen erityispedagogiikan asiantuntijana toimiminen varhaiskasvatuksessa olevien tukea tarvitsevien lasten asioissa, varhaiskasvatushenkilöstön konsultaatio, ohjaus ja koulutus, vanhemmuuden tukeminen, varhaiskasvatuksen erityispedagogiikan asiantuntijana toimiminen monialaisessa yhteistyössä sekä varhaiserityiskasvatuksen kehittämiseen osallistuminen varhaiskasvatuksen palvelualueella.
Varhaiskasvatuksen tuntemus, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sähköisen hakemuksen tekeminen ei ole mahdollista, toimitetaan hakemus postitse: Rovaniemen kaupunki, Kirjaamo, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike. Hakuaika päättyy 6.5.2021, sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palveluesimies Sirpa Ulkuniemi, p. 040 835 4503

Lisätietoja

Rovaniemen kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut

Rovaniemen kaupungin varhaiskasvatuspalvelut

Rovaniemen varhaiskasvatuksessa työskentelee laaja joukko työhönsä sitoutuneita ja varhaiskasvatuksen kehittämistyöstä innostuneita ammattilaisia. Tarvitsemme tähän joukkoomme lisää vahvistuksia. Meillä on avoinna määräaikainen (2.8.2021 - 31.7.2022) varhaiskasvatuksen konsultoivan erityisopettajan toimi. Varhaiskasvatuksemme yhteinen visio: Yhdessä toimien, hyvää lapsuutta edistäen, antaa meille yhdessä varhaiskasvatuslain -ja suunnitelman perusteiden kanssa suuntaviivat pedagogisesti vahvaan varhaiskasvatukseen. Juuri nyt panostamme osallisuutta edistävien työtapojen sekä arviointimenetelmien kehittämiseen. Haemme sensitiivisiä, kehitysmyönteisiä osaajia joilla on halua kehittää yhteistä toimintakulttuuriamme. Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja sinulla on kykyä oma-aloitteiseen toimintaan yhdessä muun kasvatusyhteisön kanssa. Lapsi ja hänen tarpeensa ovat työsi keskiössä. Varhaiskasvatussuunnitelman mukainen pedagoginen osaaminen on työsi kivijalka. Varhaiskasvatuksen työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja haasteellisia. Tule mukaan kehittämään varhaiskasvatusta Rovaniemelle, Sinua ja osaamistasi tarvitaan.


Osoite: Viirinkankaantie 1, 96300 Rovaniemi

Suggested jobs