Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja (2) - Lopen kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja (2) - Lopen kunta

Haemme Lopen kunnan varhaiskasvatukseen kahta (2) lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Ensimmäinen työsuhde on ajalle 29.7.2019 - 31.5.2020. Toinen työsuhde on ajalle 1.8.2019 - 31.7.2020 ja kyseiseen työsuhteeseen liittyen toivomme hakijalta valmiutta vuorotyöhön. Molempien määräaikaisten työsuhteiden sijoituspaikka on Launosten päiväkoti Sirkus.

Toivomme hakijoilta kokemusta varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työstä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Odotamme, että hakijalla on joustava ja positiivinen asenne työhön sekä näkemystä ja osaamista tiimityöhön liittyen. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työaikamuoto on yleistyöaika (38,75 tuntia / vk).

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain § 28 mukaisesti. Palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Kunnassamme on tehty työn vaativuuden arviointi. Koeaika on ensimmäisessä työsuhteessa viisi (5) kuukautta ja toisessa työsuhteessa kuusi (6) kuukautta.

Valitun on ennen vaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Alkuperäiset kelpoisuustodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Kaisa Kilpinen p. 040 572 6380 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@loppi.fi.

Lopen kunta, Sivistyslautakunta, Varhaiskasvatus
Adress: -, 12540 Launonen

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin, noin 7900 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran- ja elämänvaiheissa.
Loppi on savuton työnantaja.

Mer om arbetsgivaren