Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja 2.8.21-30.6.22 3

Oletko kehitysmyönteinen, luontoa ja lapsiystävällisyyttä arvostava lastenhoitaja? Toteutat työssäsi leikkipedagogiikkaa, tutkivaa oppimista ja positiivista lähestymistapaa lasten kanssa. Osaat osallistaa lapset oman toiminnan suunnitteluun ja ohjaamaan heitä toiminnan toteuttamisessa.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät sisältävät 1-4-vuotiaiden ryhmän, varahenkilön tai varhaiserityiskasvatuksen tiimiin liittyviä tehtäviä.

Tarjoamme Sinulle viihtyisän työympäristön, jossa lapsiryhmäkoot ovat maltillisia ja henkilökunta työskentelee tiimeissä. Olemme kehittäneet leikkipedagogiikkaa ja lasten oppimisympäristöjä tarjoamaan lapsille innostuksen kohteita. Tammela on kehittämismyönteinen kunta, jossa henkilöstön täydennyskoulutusta arvostetaan.
Kahden kansallispuiston koti, Tammela, on tunnettu kauniista luonnostaan. Tammela on myös Suomen UNICEF:n lapsiystävällinen kunta. Lapsiystävällisen kunnan arvot ohjaavat toimintaa ja lasten osallisuus on meille tärkeää. Odotamme Sinulta, että olet valmis sitoutumaan työskentelemään lapsiystävällisessä kunnassa, olet joustava tiimityöntekijä, työskentelet varhaiskasvatuslain ja varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden mukaisesti.

Työsuhteiden kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaiset kelpoisuudet. Palkkaus ja työehdot ovat KVTES:n mukaiset. Kunnassa on tehty työnvaativuuden arviointi, jossa varhaiskasvatuksen palkat on huomioitu tehtäväkohtaisesti. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäväkohtainen palkka Tammelassa on 2180 €.

Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä lasten kanssa työskenteleviltä edellytettävä laissa (504/02) tarkoitettu rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset tulee toimittaa 12.4.2021 klo 12.00 mennessä www.kuntarekry.fi

Haastattelut pidetään ryhmähaastatteluna Teamsin välityksellä ma-ti 19.-20.4.2021 klo 13-17 välillä.

Lisätietoja

http://www.tammela.fi

Tutustu työnantajaan

Varhaiskasvatuspäällikkö, Paula Laakso puh. 050 372 2267 tai paula.laakso(at)tammela.fi

Tammelan kunta, Varhaiskasvatuksen palvelualue
Osoite: Hakkapeliitantie 2, 31300 Tammela

Tammelan kunta on lounaishämäläinen yli 6000 asukkaan ja kahden kansallispuiston koti. Strategiassaan edelläkävijänä tunnettu Tammela houkuttelee ja innostaa yrittämään, asumaan sekä virkistymään tulevaisuuden elinvoimaisessa kunnassa, jossa arvoina ovat vastuullisuus ja yhdessä onnistuminen.

Tammelan kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Suggested jobs