Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Kirkkonummen kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Kirkkonummen kunta

Kirkkonummen kunnan Ravalsin päiväkodissa on haettavana varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikainen toimi ajalle 29.7.2019-24.1.2020

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta kirkkonummelaista varhaiskasvatusta sekä toimit kasvunkumppanina lapsen yhtenäisellä oppimispolulla. Toimintamme perustuu työntekijälähtöiseen toimintakulttuuriin, jossa työntekijät ovat mukana asettamassa omalle toiminnalleen tavoitteita, arvioimassa laatua sekä ennakoimassa ja kehittämässä toimintaansa.

Odotamme, että sinulla on näkemystä ja osaamista lapsen hoivan ja huolenpidon toteuttamisesta varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa.

Kelpoisuus toimeen määräytyy sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) mukaisesti. Toimeen valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Hakemukset toimitetaan 31.5. klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.

Läs mer

http://www.kirkkonummi.fi

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Outi Hänninen puh. 0401269639, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Kirkkonummen kunta Ravalsin päiväkoti
Adress: Ravalsintie 14, 00240 Helsinki

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren