Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Kirkkonummen kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Kirkkonummen kunnan Masalan päiväkodissa on haettavana määräaikainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toimi 6.8.2019 - 29.5.2020 väliselle ajalle.

Haemme sinua, joka sitoutuneesti toteutat ja kehität laadukasta kirkkonummelaista varhaiskasvatusta sekä toimit kasvunkumppanina lapsen yhtenäisellä oppimispolulla. Toimintamme perustuu työntekijälähtöiseen toimintakulttuuriin, jossa työntekijät ovat mukana asettamassa omalle toiminnalleen tavoitteita, arvioimassa laatua sekä ennakoimassa ja kehittämässä toimintaansa.

Odotamme, että sinulla on näkemystä ja osaamista lapsen hoivan ja huolenpidon toteuttamisesta varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa.

Kelpoisuus toimeen määräytyy sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) mukaisesti. Toimeen valitun on esitettävä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Haastattelu tehtävään järjestetään sovitusti.

Hakemukset toimitetaan 20.6.2019 klo 12.00 mennessä sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tiedustelut: päiväkodin johtaja Sar Uotila puh. 0400667538, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Masalan päiväkoti
Osoite: Hommaksenkuja 2, 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan