Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Sotkamon kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Lastenhoitajan sijaisuus Tiilikankaan päiväkodin alle 3-vuotiaiden ryhmässä ajalle 1.8.2019-31.01.2020. Sijaisuus saattaa jatkua pidempään.

Haemme iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme ammattitaitoista lastenhoitajaa. Kelpoisuusehtona on varhaiskasvatuslain (540/2018) § 28:n mukainen kelpoisuus. Lastenhoitajan tehtävään kuuluu hoito- ja huolenpitotehtävät sekä osallistuminen lapsiryhmän kokopäiväpedagogisen toiminnan toteuttamiseen yhdessä tiimin kanssa. Edellytyksenä tehtävään on taito tarttua hetkeen, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöntaidot sekä joustava työtapa. Kerrothan mahdollisesta erityisosaamisestasi.

Lisätietoja

http://www.sotkamo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. päiväkodinjohtaja Minna Piirainen, minna.h.piirainen@sotkamo.fi, 044 7502729

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut
Osoite: Tiilikankaantie 1, 88600 Sotkamo

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.
Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia! Sotkamon kunta on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan