Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Haluamme tukea lasta kasvun ja oppimisen polulla. Sujuva arki tarkoittaa meille varhaiskasvatuksessa monipuolisia toimintaympäristöjä ja hyviä toimitiloja. Se on myös toiminnan kehittämistä, palveluohjausta ja moniammatillista yhteistyötä. Kehitämme molempia kieliryhmiä rinta rinnan. Lasten arkeen haluamme tuoda yhteistyössä perheiden kanssa hyvät rutiinit, yhdessä tekemisen ja onnistumisen olotilat. Tule mukaan!

Haemme Porvoon varhaiskasvatukseen neljää (4) lastenhoitajaa. Tehtävät ovat määräaikaisia ja ne toteutetaan Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamalla erityisavustuksella.

Kaksi lastenhoitajaa ajalle 12.10.2020-31.5.2021 esiopetusryhmiin tai sopimuksen mukaan.
Kaksi lastenhoitajaa ajalle 12.10.2020-30.6.2021 varhaiskasvatusryhmiin tai sopimuksen mukaan.

Lastenhoitajan tehtävänä on toimia ryhmässä, jossa on vieraskielisiä lapsia. Lapsiryhmän toiminnassa tuetaan lasten kielen ja kielitaidon kehitystä sekä vahvistetaan kulttuurisen identiteetin vahvistumista monin eri tavoin ja menetelmin. Tehtävänä on rakentaa rikas ja monipuolinen kieliympäristö ja tukea lapsia kielellisesti ryhmän toiminnassa koko päivän ajan.

Lastenhoitaja osallistuu ryhmän toiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen ja toiminnan arviointiin yhdessä muun henkilöstön kanssa. Lastenhoitajaa ei lasketa mukaan lasten ja henkilöstön väliseen suhdelukuun.

Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 28 § mukainen kelpoisuus.

Hyvä suomen kielen taito luetaan eduksi.
Palkkaus: 2179,57 €/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työaika: 38,25 h/vko

Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote.

Lähetä hakemuksesi 1.10.2020 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/paivakodit-ja-perhepaivahoito

Tutustu työnantajaan

Yhteydenotot: Jaana Häkkinen varhaiskasvatuksenohjaaja jaana.hakkinen@porvoo.fi puh. 040 489 1879.

Varhaiskasvatuspalvelut
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta. Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats