Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Riihimäen kaupungin sivistyksen- ja osaamisen toimialueen varhaiskasvatuksessa alkaa Opetus- ja kulttuuriministeriön Tiiminä tukemassa -hanke. Hankkeeseen osallistuu kolme varhaiskasvatusyksikköä, joissa toimii pilottiryhmät. Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Uunilinnun päiväkotiin aj. 1.10.2020 - 4.6.2021. Työaika on 38,25 h/vk.

Haemme ammattitaitoista kehittävällä otteella työtä tekevää lastenhoitajaa, jolla on hyvät yhteistyö- ja tiimityöskentelytaidot. Arvostamme kokemusta tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä sekä oma-aloitteisuutta.

Hakijalta edellytetään lain 540/2018 28 §:n tai siirtymäsäännösten § 75 mukaista kelpoisuutta.

Ennen työsopimuksen solmimista valitun tulee esittää nähtäväksi rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä toimittaa hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 23.9.2020 klo 15.00.

Tutustu työnantajaan

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Minna Jussila sp. minna.jussila(at)riihimaki.fi, puh. 040 330 4305. Osoite on Uunilinnun päiväkoti, Kallionkatu 2, 11100 Riihimäki.

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Sivistyksen ja osaamisen toimialue, Varhaiskasvatus, Uunilinnun päiväkoti
Osoite: Kallionkatu 2, 11100 Riihimäki

Riihimäen kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.