Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Limingan varhaiskasvatuspalveluissa on avoimena määräaikainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toimi. Toimi on kirkonkylälle Katrin päiväkotiin ja kestää 31.5.2021 saakka. Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Toimessa noudatetaan 4 kk koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, motivoituneisuutta työn kehittämiseen, oma-aloitteisuutta ja kokemusta varhaiskasvatustyöstä.

Lisätietoja

http://www.liminka.fi

Tutustu työnantajaan

Vs. päiväkodin johtaja Satu Korjonen p. 050 533 6814 tai varhaiskasvatusjohtaja Sari Supperi p. 050 345 5149 tai etunimi.sukunimi@liminka.fi

Sivistyspalvelut
Osoite: 91900, 91900 Liminka

Liminka on nuorekas ja kehittyvä kunta Oulun seudulla, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Oulun kaupungista. Limingan kunnan valttikortteina ovat erinomainen sijainti valtateiden varressa ja lentokentän läheisyydessä sekä nuorekas väestörakenne.

Kunnastamme löytyy turvallisia ja viihtyisiä asumismuotoja moneen makuun. Erinomaisten peruspalvelujen lisäksi voimme tarjota koko perheelle laajan valikoiman vapaa-ajan viettomahdollisuuksia liikunnan, kulttuurin ja luontoelämysten parissa.