Kajaanin kaupungin varhaiskasvatus hakee varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Otanmäen päiväkotiin ajalle 7.12.2020-31.1.2021. Työaika on 38,25 h/viikko. Otanmäen päiväkoti on auki kello 5.20-21.30

Oletko sensitiivinen, kehitysmyönteinen, innovatiivinen ja huumorintajuinen varhaiskasvatuksen lastenhoitaja? Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat kehittyä työssäsi jatkuvasti. Lapsi ja hänen tarpeensa ovat työsi keskiössä. Arvostamme hyvää asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Olet ottanut varhaiskasvatussuunnitelman haltuun ja osaat käyttää sitä työssäsi. Osaat myös hyödyntää tieto- ja viestintätekniikkaa pedagogisesti ja otat haltuun työssä tarvittavia ohjelmia ja sovelluksia.

Kajaanin varhaiskasvatuksessa on myönteinen asenne kehittämiselle ja koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti. Lapsen osallisuus, positiivinen pedagogiikka, pedagoginen dokumentointi sekä tunne- ja vuorovaikutustaidot ovat koko Kajaanin varhaiskasvatuksen yhteisiä painopistealueita.

Kelpoisuusvaatimuksena on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävin laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018, 3 ja 4 §).

Palkkaus kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa: https://kuntarekry.fi. Kirjalliset hakemukset toimitetaan osoitteella Kajaanin kaupunki/varhaiskasvatus Pohjolankatu 13 87100 Kajaani.

Lisätietoja

http://www.kajaani.fi

Tutustu työnantajaan

Päiväkodin johtaja Tiina Heikkinen, p. 044 7157 163, sähköpostiosoite muotoa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus
Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Kajaanin kaupungissa on asukkaita noin 37 000. Kaupungin elinkeino- ja kulttuurielämä on monipuolinen ja osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon.