Skip to main content
test

Haluatko olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä lasten parissa ? Raision kaupunki ja Raision seurakunta ovat yhteistyössä järjestäneet avoimen varhaiskasvatuksen palveluna puistotoimintaa alle kouluikäisille lapsille Raision seurakunnan Wanhan pappilan puistossa.

Haemme joukkoomme ulkona viihtyvää, pienten lasten kanssa toimimisesta kiinnostunutta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Työ on osa-päiväistä (25h/vko) ja tapahtuu lähes poikkeuksetta ulkona Wanhan pappilan puistossa. Työparinasi on seurakunnan lastenohjaaja.

Kelpoisuusvaatimukset:
Varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§ mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuu kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnon osilla.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta työhön sekä valmiutta ulkona työskentelyyn.

Palkkaus määräytyy Kvtes:n mukaisesti. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee toimittaa sähköisesti Kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmän kautta 15.8.2022 klo 15 mennessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatustoiminnan koordinaattori Satu Ojala, puh. 044 797 1050
Raision seurakunta, Eeva Lahti, puh. 044 7160 341

Lisätietoja

Raision kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus

Raisio on vehreä ja vetovoimainen uuden sukupolven kaupunki, jossa laadukas ja uudistuva varhaiskasvatus on yhtenä strategisena painopistealueena. Varhaiskasvatuksessa työskentelee 250 ammattilaista eri toimintamuodoissa.


Osoite: Raisio, 21200 Raisio

Rekommenderade jobb