Skip to main content
test

Salon kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee varhaiskasvatuksen lastenhoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajalta edellytetään hoito-, kasvatus- ja ohjausosaamista, kasvatustietoisuutta ja ammatillista työtapaa sekä kykyä arvioida ja kehittää omaa osaamistaan varhaiskasvatuksessa.
Lisäksi työssä edellytetään tietoisuutta lapsen kasvusta, kehityksestä ja oppimisesta ja valmiutta toteuttaa lapsen tarvitsemia tuen menetelmiä yhteistyössä tiimin muiden työntekijöiden ja lapsen huoltajien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään varhaiskasvatuslain (540/2018 § 26) mukainen kelpoisuus (lähihoitaja (lapset/nuoret), päivähoitaja, lastenhoitaja tai lastenohjaaja).
Eduksi luetaan työkokemus varhaiskasvatuksesta. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.


Tehtäväkohtainen palkka on 2276,32 euroa kuukaudessa.

Työaika on 38.25 t/vko.
Työsuhteeseen valitun tulee esittää yli 6 kk:n sijaisuuteen todistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta sekä lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukaisen rekisteriotteen ennen työsopimuksen tekemistä.
Koeaika on puolet määräaikaisen palvelussuhteen kestosta (max. 6 kk) kuukautta, mikäli virka- ja työehtosopimuksen mukaiset ehdot täyttyvät.


Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja ma. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry- järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtävään päättyy 27.6.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Niina Kuisma, 0447787883, niina.kuisma@salo.fi palveluohjaaja Anne Blomqvist, 044 778 7822,
anne.blomqvist@salo.fi
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Varhaiskasvatuspalvelut

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin


Osoite: -, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb