Skip to main content
test

Kuopion kaupungin kasvun ja oppimisen palvelualueella varhaiskasvatuspalveluissa Tukkipojan päiväkodissa on haettavana määräaikainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä ajalle 1.8.2022-31.7.2023.

Tehtävänkuvaus: varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät.

Haatatteluja tehdään jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimuksena lastenhoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 28§:n mukainen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja), sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Työaika: 38,25 t/vko

Palkka: 2159, 51€/kk

Tehtävän täytössä voidaan noudatta koeaikaa (max. 6kk).

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisteriote (lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen) 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista (ei saa olla 6 kuukautta vanhempi).

Lisätietoja

https://www.kuopio.fi/fi/paivahoito-kuopiossa
https://kuopiohighlights.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Marja-Leena Kasurinen 17.6 saakka ja 11.-24.7 2022 puh. 044 718 3569

Lisätietoja

Kuopion kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelualue, Varhaiskasvatuspalvelut

Kuopiossa päivähoitoa tarjotaan kunnallisissa ja yksityisissä päiväkoti- ja perhepäivähoitopaikoissa. Hoitopaikka järjestetään joko vuorohoitopäiväkodista tai jatketun aukioloajan päiväkodista, jos lapsen hoidontarve on päivähoitopaikan tavanomaisen aukioloajan ulkopuolella. Kuopion päivähoidossa on kuusi palvelualuetta, joiden aluevastaavat päiväkodinjohtajat antavat palveluohjausta kunnallisen päiväkotihoidon ja perhepäivähoidon järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä. Päiväkodinjohtajat vastaavat yhdessä oman alueensa päivähoitopaikkojen järjestämisestä. Yksityisen päivähoidon palveluista vastaa yksityisen päivähoidon palveluohjaaja.

Kuopion kaupunki - Rökfri arbetsplats Kuopion kaupunki - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb