Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Pöytyän kunta

Pöytyän kunnassa, Metsälauhan päiväkodissa (Riihikoskella), on haettavana varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä ajalle 1.8.2022-30.6.2023.

Pöytyän varhaiskasvatuksen arvot perustuvat yhteistyöhön, vastuullisuuteen ja lapsi-ja perhelähtöisyyteen.
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja toimii tiimin jäsenenä kaikilla varhaiskasvatuksen osa-alueilla. Arvostamme lapsilähtöistä ja sensitiivistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 28 §:n mukainen kelpoisuus. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Metsälauhan varhaiskasvatusyksikössä pääset työskentelemään ammattitaitoisten ihmisten kanssa, jotka kohtaavat lapset sensitiivisesti ja tekevät työtä positiivisella otteella.

Tehtävään valittavan on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävän täyttämisessä noudatamme viiden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee jättää Kuntarekry.fi palvelun kautta.

Lisätietoja

http://www.poytya.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

mia.mansikka@poytya.fi

Lisätietoja

Pöytyän kunta

Pöytyä on yli 8500 asukkaan moderni maaseutumainen kunta Varsinais-Suomessa, runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Kunnan palveluksessa on lähes 500 henkilöä, joista valtaosa työskentelee perusturva- ja sivistystoimialoilla kunnan kolmessa päätaajamassa Kyrössä, Riihikoskella ja Yläneellä.

Pöytyän kunnan työpaikat ovat savuttomia.


Osoite: Kehityksentie 6, 21800 Kyrö
Pöytyän kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb