Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Valkeakosken kaupunki

Haemme VARHAISKASVATUKSEN LASTENHOITAJAA ajalle 1.9.2022-30.6.2023 Vanhankylän varhaiskasvatukseen

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Valituksi tulleen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Tehtävässä on viiden kuukauden koeaika.

Työaika on 38,25 h/vko ja palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Valkeakosken kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Hakemukset, johon on liitetty ansioluettelo sekä kelpoisuuden osoittavat todistusjäljennökset, on toimitettava 21.8.2022 klo 23.59 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta (työavain 456234) tai postitse osoitteeseen Valkeakosken kaupunki, Kirjaamo, PL 20, 37601 Valkeakoski. Kuoreen merkintä: varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Lisätietoja

http://www.valkeakoski.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vanhankylän varhaiskasvatuksen päiväkodin johtaja: Reija Salminen, puh. 040 335 6377 / reija.salminen@valkeakoski.fi

Lisätietoja

Valkeakosken kaupunki, Koulutus- ja hyvinvointikeskus, Varhaiskasvatuspalvelut

Valkeakoski on vireä ja viihtyisä eteläisen Pirkanmaan keskus. Valkeakoskella on noin 21.000 asukasta, erinomainen sijainti aivan Tampereen tuntumassa sekä kaikki kaupungin palvelut lähes maaseudun mukavuuksilla.


Osoite: Vanhankyläntie 7, 37630 Valkeakoski

Rekommenderade jobb