Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Pieksämäen kaupunki

Pieksämäen kaupunki hakee varhaiskasvatukseen kahta (2) määräaikaista varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Toimien alkusijoituspaikat ovat Kontiopuiston päiväkodissa. Työsuhteen kesto 22.8. - 31.12.2022 (mahdollisuus jatkoon).

Etsimme joukkoomme innostunutta, myönteisesti ajattelevaa, kannustavaa ja sitoutunutta ammattilaista. Lisäksi olet hyvä tiimityöntekijä. Lastenhoitajana edistät päiväkodin lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua ja kehitystä yhteistyössä työyhteisösi ja perheiden kanssa. Arvostamme osaamistasi, kokemustasi ja kiinnostustasi varhaiskasvatusikäisten lasten pedagogiikan kehittämisestä ja pienryhmätoiminnasta, hyviä ryhmä- ja yksilöohjaustaitoja sekä erinomaisia työyhteisötaitoja.
Toisen toimen tehtävänkuvaan kuuluu osallistuminen ja sitoutuminen diabetestä sairastavan lapsen hoitoon ja toisen tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena lastenhoitajan tehtävään on varhaiskasvatuslain 540/2018 28§:n mukainen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja), sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla sekä Valtioneuvoksen asetuksessa § 3 (1177/2018) määrittelemät soveltuvat tutkinnot.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa, myös alalle aikovien hakemukset huomioidaan.

Koeaika on 2 kuukautta.
Pieksämäen kaupunki on savuton työyhteisö.

Haastattelut pidetään sovitusti. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset tarkastetaan haastattelutilanteessa.

Lisätietoja

https://www.pieksamaki.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja Marjut Kantanen 044 0882324

Lisätietoja

Pieksämäen kaupunki, Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Pieksämäki on n. 17 500 asukkaan kaupunki Etelä-Savossa. Kaupunki on tunnettu rautateiden risteyspaikkakunta ja se sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella keskellä Suomea.

Hyvinvointipalvelut ja teknologiateollisuus ovat Pieksämäellä johtavia aloja. Myös kauppa ja muut palvelut ovat suuria työllistäjiä. Teollisuudesta elantonsa saa runsas neljännes pieksämäkeläisistä.

Kaupungin pinta-ala on 1 836,4 km², josta vesialuetta 266,0 km². Pieksämäen alueella on yli 400 järveä. Luontoihmiselle Pieksämäki onkin ihanteellinen asuinpaikka. Pieksämäen järvialueilta löytyy hyviä kalavesiä ja vaihtelevia melontareittejä. Patikointi- ja talvella hiihtoreitit ovat erinomaisessa kunnossa. Muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta huokuu jo erämaanrauhaa.


Osoite: Kauppakatu 1, 76100 Pieksämäki

Rekommenderade jobb