Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Hattulan kunta

Pidätkö lasten kanssa työskentelemisestä? Haluatko tehdä lyhyitä tai pidempiä sijaisuuksia päiväkodeilla ja/ tai kouluilla?

Haemme keikkailevia lastenhoitajia sekä koulu- ja iltapäivätoiminnanohjaajia Hattulaan!

Työ on keikkaluontoista omien mahdollisuuksiesi ja päiväkotien/koulujen tarpeiden mukaan.

Odotamme sinulta kokemusta lasten kanssa työskentelemisestä ja/tai sopivaa alan koulutusta.

Toivomme sinun olevan iloisella ja positiivisella asenteella varustettu oma-aloitteinen työskentelijä. Lasten kanssa toimiminen on sinulle luontevaa ja heittäydyt rohkeasti vaihteleviin tilanteisiin.

Jätä rohkeasti hakemuksesi ja kerro, minkälaisesta keikkatyöstä olisit kiinnostunut. Sovimme tapaamisia hakemusten saapuessa ja kerromme mielellämme lisää, minkälaisia yksiköitä meiltä Hattulasta löytyy varhaiskasvatuksen ja koulun puolelta.
Hakuaika on jatkuva ja on voimassa 5/2023 loppuun.

Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sanna.lampainen@eduhat.fi/varhaiskasvatus 050 3463 097
marjukka.hanninen@hattula.fi.fi/perusopetus 0504648 905

Lisätietoja

Hattulan kunta

Vanajaveden äärellä Kanta-Hämeessä sijaitsevassa Hattulassa on noin 9500 asukasta. Olemme osa Suomen kasvukäytävää, jolle merkittävä osa Suomen bruttokansantulosta, väestöstä ja elinkeinoelämästä keskittyy. Kuntaa halkovat niin valtatie 3 kuin pääratakin. Matkaa Helsinkiin on 110km, Tampereelle 70km ja Hämeenlinnaan 10km. Hattulan kunta on savuton työnantaja ja meillä palvelee noin 400 vakituista työntekijää. Arvojamme ovat taloudellisuus, itsenäisyys ja yhteisöllisyys.


Osoite: Merventie 10, 13720 Parola

Rekommenderade jobb