Skip to main content
test

PorPorvoon kaupungin varhaiskasvatuspalvelut hakee kahta ( 2kpl) varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Toukovuoren vuoropäiväkotiin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.1.-31.7.2023. Tehtävät sijoittuvat suomenkielisiin 2-4 vuotiaiden ryhmiin. Työ on 2-vuorotyö maanantaina-sunnuntaina.

Porvoo on lapsiystävällinen kotikaupunki. Haluamme tukea lasta kasvun ja oppimisen polulla. Sujuva arki tarkoittaa meille varhaiskasvatuksessa monipuolisia toimintaympäristöjä ja hyviä toimitiloja. Se on myös toiminnan kehittämistä, palveluohjausta ja moniammatillista yhteistyötä. Kehitämme molempia kieliryhmiä rinta rinnan. Lasten arkeen haluamme tuoda yhteistyössä perheiden kanssa hyvät rutiinit, yhdessä tekemisen ja onnistumisen olotilat.
Tule mukaan!

Meillä Porvoon varhaiskasvatuspalveluissa on hyvä kehittämisen meininki ja me toimimme aktiivisella ja ajantasaisella työotteella. Pidämme hyvää huolta henkilöstön osaamisesta ja työoloista. Koulutuskalenterissamme on tarjolla paljon koulutuksia, joihin henkilöstöllä on mahdollisuus osallistua säännöllisesti.

Vanhoja päiväkotirakennuksia on korvattu uudisrakennuksilla ja se kehitys jatkuu. Lapsiryhmissämme on pääsääntöisesti kaksi lastentarhanopettajaa ja lähihoitaja. Yhtä kasvattajaa kohti lapsiryhmissä on edelleen seitsemän kolme vuotta täyttänyttä lasta eikä varhaiskasvatusoikeutta ole rajoitettu.

Kelpoisuusvaatimus on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Ennen valinnan vahvistamista valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Koeaika on 4 kuukautta.

Työaika on 38,15/vko ja palkkaus KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka 2258,61 €/kk - 2283,51 €/kk.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 12.12.2022 klo 15 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.
Lähetä hakemuksesi kuitenkin mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Kati Tähti puh. 040 5145 301

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatuspalvelut/paivakodit/kunnalliset-paivakodit/toukovuoren-paivakoti/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa päiväkodinjohtaja Kati Tähti puh. 040 5145 301

Lisätietoja

Toukovuoren päiväkoti

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Aurinkomäentie 1, 06150 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb