Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan kaupungin varhaiskasvatuksessa ilmoitetaan haettavaksi määräaikainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä ajalle 2.1.-31.7.2023.


Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja työskentelee hanketyöntekijänä yhdessä varhaiskasvatuksen erityisopettajan kanssa LAPSEN TUKI- hankkeessa. Hankkeen avulla tuetaan kolmiportaisen tuen käyttöönottoa varhaiskasvatuksessa ja luodaan kentälle toimivia käytänteitä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 540/2018 28 §:n mukaisesti. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, hinnoittelukohta KVTES varhaiskasvatuksen lastenhoitaja 05VKA054, tehtäväkohtainen palkka on 2248,02 e/kk.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Hakemukset, johon liitetään ansioluettelo tai CV, toimitetaan 9.12.2022 klo 14:00 mennessä Kuntarekryn kautta. Liitteiden suositeltu tiedostomuoto on PDF.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.


Lisätietoja antaa:
kasvatus- ja opetuspäällikkö Tero Tuononen p. 044 417 4303


Savonlinnassa 25.11.2022
SIVISTYSVIRASTO

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kasvatus- ja opetuspäällikkö Tero Tuononen p. 044 417 4303

Lisätietoja

Savonlinnan kaupunki, Sivistystoimen toimiala, Varhaiskasvatus

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 35 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Vilkas matkailu, yli puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologia-ala ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee noin 1100 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Savonlinnan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb