Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin varhaiskasvatuksessa on haettavana toistaiseksi voimassaoleva varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä 1.3.2023 alkaen. Tehtävä sijoittuu aluksi Rantakylän päiväkodin esiopetusryhmään, jatkossa myös muihin päiväkodin ryhmiin. Työsuhteen aikana yksikkö voi muuttua.

Päiväkoti on auki klo 5.15-22.00 välillä lasten hoitoaikavarausten mukaan.

Odotamme työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työyhteisön jäseniin. Arvostamme innostunutta kehittävää työotetta.

Työaika on yleistyöaika, keskimäärin 38,25 tuntia/viikko. Palkkaus ja työsuhteen ehdot KVTES:n mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnon osilla.

Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry.fi -palvelun kautta määräaikaan 1.2.2023 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan kuuden (6) kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päiväkodin johtaja
Pirjo Laakso-Vartiainen
p. 040 129 4852
pirjo.laakso-vartiainen(at)sivistys.mikkeli.fi

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, varhaiskasvatus, Rantakylän päiväkoti

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 53.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Vanhamäentie 2a, 50600 Mikkeli
Mikkelin kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb