Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Rantasalmen kunta

Rantasalmen kunta hakee joukkoonsa uutta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Tarjoamme kehitysmyönteisen työympäristön, monipuolisen työn ja yhteistyöhaluisen tiimin. Työskentelet yhteistyössä Rantasalmen kunnan varhaiskasvatuksen henkilöstön kanssa, jonka vuoksi sinulta odotetaan aktiivisuutta, sopeutumiskykyä ja työyhteisötaitoja. Tiimissämme tarvitaan työhön tarttuvaa, reipasotteista ja paineensietokykyä omaavaa tekijää, joka osaa myös antaa tilaa toisille.

Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa (1) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa 1.8.2022. Tehtävä sijoittuu Rantasalmen kunnan varhaiskasvatukseen Päiväkoti Kuuttiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on Varhaiskasvatuslain (540/2018) 28§ mukainen kelpoisuus. Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Valittujen on viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Kelpoisuuden osoittavat todistukset esitettävä haastattelun yhteydessä.
Noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Rantasalmen kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.rantasalmi.fi/sujuvaa-arkea/kasvatus-ja-koulutus/varhaiskasvatus/paivakoti-kuutti/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Pasi Savolainen 040 558 5290
Tavattavissa parhaiten arkisin klo 8-15 välisenä aikana. Jätä tarvittaessa soittopyyntö.
Varhaiskasvatuspäällikön varahenkilö ja veo Johanna Pohjanpalo 050 529 6221

Lisätietoja

Rantasalmen kunta, Palveluiden toimiala, Varhaiskasvatus

Rantasalmi on monien mahdollisuuksien kunta Saimaan rannalla, Etelä-Savossa. Hyvät palvelut, monipuolinen kulttuuritarjonta, oivat harrastusmahdollisuudet sekä asumisen viihtyisyys tekevät Rantasalmesta hyvän paikan olla ja elää ympärivuotisille ja kesäasukkaille.

Toimivien kuntapalveluiden lisäksi Rantasalmella on monipuolisia ja ympärivuotisia matkailupalveluja sekä runsain mitoin liikuntamahdollisuuksia. Rantasalmi tunnetaan Linnansaaren kansallispuistosta, jonka upeista maisemista voi kesäisin nauttia veneillen ja retkeillen. Talvisin alueella sijaitsevat huikeat retkiluistelureitit. Upea järviluonto ja laadukkaat palvelut houkuttelevat Rantasalmelle vuosittain tuhansia matkailijoita ja kesäasukkaita.

Rantasalmi – Pieni kylä, suuri sydän


Osoite: Kappelitie 4, 58900 Rantasalmi
Rantasalmen kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb