Skip to main content
test
varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Keuruun kaupunki

Keuruun kaupunki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ajalle 2.1-31.7.2024.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 28§:n mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus.
Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, huomioimme myös alaa opiskelevia tai alasta kiinnostuneita työntekijöitä.

Tehtävään valittujen on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Valintapäätös on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on esittänyt hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan.

Koeaika on yksi kuukausi.

Hakemukset lähetetään 30.11.2023 mennessä os. www.kuntarekry.fi. Haastattelemme hakijoita jo heti hakemusten tultua. Haastatteluun kutsuttujen on tuotava mukanaan tutkintotodistukset kelpoisuuden tarkastamista varten.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi
http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat varhaiskasvatuksen vastaava Jaana Valkonen p. 0400 785 572, sähköposti jaana.valkonen@keuruu.fi ja Aurinkolinnan päiväkodin vastaava Eveliina Hallinen

Lisätietoja

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus

Keuruu on vireä, n. 10.000 asukkaan seutukaupunki, jossa on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa ja lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät kaupunkimme ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Perheiden peruspalvelut kuten varhaiskasvatus, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Rakentamisessa Keuruun kaupunki on satsannut viime vuosina merkittävästi muun muassa koulujen ja päiväkotien peruskorjaukseen, uuden palvelutalon rakentamiseen vanhuksille ja uimahallin peruskorjaukseen. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen. Kaupunkistrategiamme mukaisesti Keuruu on Lapsiperheiden paratiisi. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki, jossa on tilaa unelmille!


Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu
Keuruun kaupunki - Rökfri arbetsplats Keuruun kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun Keuruun kaupunki - Den mest aktiva arbetsplatsen i Finland

Rekommenderade jobb