Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Asikkalan kunta

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Asikkalan kunta

Asikkalan varhaiskasvatuksen kivijalka on lapsen oikeus hyvään lapsuuteen. Turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä tuemme lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä ammattitaitoisen henkilöstön ohjauksessa. Olemme koulutusmyönteinen ja kehittävä kunta, joka huolehtii työyhteisön hyvinvoinnista arjessa. Tule kanssamme rakentamaan laadukasta varhaiskasvatusta liikkuvaan Asikkalaan!

Hei, sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen!

Etsimme kahta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään Päiväkoti Peuhikseen, Vääksyyn, Asikkalaan.


Vääksyn kanavan alue on kuin luotu päiväkodin elämää varten. Toiminta- ja oppimisympäristömme on luonnonläheinen - Aurinkovuoren metsät ja ulkoilualue on vain kivenheiton päässä, päiväkotimme vieressä voi luistella koko päiväkotikauden ajan upeassa jäähallissa, urheilukenttä ja loistava Vääksyn liikuntahalli monipuolista liikkumista varten, on niin ikään vain pienen kävelymatkan päässä. Kirjaston, oppimiseen suorastaan houkuttelevan valikoiman pariin, pääsee kulkemalla vain sisätossut jalassa rappuset yläkertaan ja sekä Vesijärven että Päijänteen luonnonelämyksiä tarjoavat rannat, ovat aivan ulottuvillamme. Teemme siis työtämme lasten kanssa lähes täydellisten olosuhteiden ympäröimänä. Sisätilamme ovat avarat, valoisat ja monipuolisesti muuntautuvat leikkien ja toiminnan pyörteisiin.

Työyhteisömme avainsana on yhteisöllisyys ja olemme sitoutuneet kunnioittamaan niin toisiamme kuin asiakkaitamme. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja perheiden päivittäiseen vastaanottoon kiinnitämme erityistä huomiota.

Toivomme myös sinulta positiivista ja innostunutta suhtautumista työhön. Arvostamme myös joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja ammatillista työotetta.

Asikkala on rohkea ja rento työnantaja, joka arvostaa ja antaa mahdollisuuden kehittämiseen. Työssäsi sinulla on tukena laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajien kelpoisuudet määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävään on kasvatus- ja ohjausalan

perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto,

joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajojen lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta.

Täytä hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 2.6.2019 klo 15.00

Läs mer

http://www.asikkala.fi

  • Asikkalan kunta, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut
  • JobbVisstidsanställningHeltidsarbete
  • ASI-03-9-19
  • Haettavat varhaiskasvatuksen lastenhoitajan toimet täytetään 29.7.2019 alkaen kahden vuoden määräajaksi.
  • Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2104,23 euroa.
  • 13.5.2019 - 2.6.2019 15:00
  • SmåbarnspedagogikUndervisning och kulturAsikkalaPäijänne-Tavastland

Päiväkodin johtaja ( Päiväkoti Peuhis) Sari Kantola p. 044 778 0324 sari.kantola@asikkala.fi

Asikkalan kunta, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut
Adress: Kanavatie 42, 17200 Vääksy

Luonnonläheinen, 8200 asukkaan Asikkalan kunta sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa, Päijänteen ja Vesijärven syleilyssä. Kuntakeskus Vääksy on tunnettu huvilahistoriaa henkivästä vanhasta Vääksystä ja kauniista kanavamiljööstä. Kuntakokoon nähden Asikkalalla on monipuolinen palvelutarjonta ja kattava kouluverkko aina lukion ilmailulinjaa myöten. Kokeilumyönteisen ja ajassa elävän kunnan palveluksessa on noin 250 henkilöä. Asikkala on Suomen liikkuvin kunta, jonka tarjoamista eduista nauttivat niin kuntalaiset, vapaa-ajanasukkaat, paikalliset yritykset kuin kunnan työntekijät. Tervetuloa liikkuvaan Asikkalaan!

Mer om arbetsgivaren