Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä alkaa alle 3v. lasten ryhmästä. Kasvattaja tiimiin kuuluu varhaiskasvatuksen opettaja sekä toinen lastenhoitaja.Päiväkoti yksikköömme kuuluu kaksi ryhmää alle 3v. ja kaksi 3-5v. lapsille, samassa osoitteessa oleva ryhmis Keijut sekä ryhmis Torppa, hieman etäämpänä.Toiminnassa lasten kanssa käytössä on viereinen pallokenttä sekä metsiä.Tervetuloa joukkoomme!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista asennetta lasten kasvun tukemiseen
Arvostamme kokemusta lasten kanssa toimimiseen, vahvuuksia hyvän tunnesuhteen luomiseksi lapsiin sekä Espoon vasun tuntemusta

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Maria Saresvuo 0503252312

Kuninkaisten päiväkoti
Adress: Kuninkaistenportti 20, 02610 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren