Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

Kuvaus tehtävästä: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilön tehtävät Yläkartanon päiväkodissa.

Varahenkilön kotipesänä toimii Yläkartanon päiväkoti. Tarvittaessa varahenkilö työskentelee myös pienalueen muissa yksiköissä.

Varahenkilön tehtävänkuva on olla osa varhaiskasvatuksen henkilöstöä ja sijaistaa yksikössä niissä tilanteissa, kun ryhmien vakinaista henkilökuntaa puuttuu. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn erilaisissa lapsiryhmissä eri-ikäisten lasten parissa.
Työssä saat mahdollisuuden nähdä eri varhaiskasvatuksen yksiköitä. Varahenkilölle maksetaan 41,21e/kk erillistä lisää tehtävän luonteen vuoksi.

Yläkartanossa on positiivinen, lämminhenkinen ja sensitiivinen ilmapiiri, jossa lapset kohdataan yksilöllisesti sekä arvostavasti. Työskentelemme lasten mielenkiinnonkohteista sekä tarpeista käsin. Yläkartanon päiväkoti sijaitsee luonnon läheisyydessä Soukassa, kuitenkin hyvien bussiyhteyksien varrella. Hyödynnämme lähiympäristöä toiminnassamme viikoittain esim. metsäretkien muodossa.

Työpaikan nimi: Yläkartanon päiväkoti

Työaika: 38h15min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Myös opintojen loppusuoralla olevat opiskelijat huomioidaan.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomenkielen taitoa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme halua olla aidosti lasten kanssa, omatoimisuutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Aiempi kokemus lasten parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Hyvät vuorovaikutustaidot ja joustavuus toimia eri ryhmissä eri-ikäisten lasten kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Christa Markevitsch 040-639 42 43
christa.markevitsch@espoo.fi (palaan lomalta 7.1)

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoonlahden varhaiskasvatus
Osoite: Kartanonkulma 1, 02360 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.