Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Friisilän päiväkoti - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Friisilän päiväkoti - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Haemme uudistuneeseen Friisilän päiväkotiin erityisesti alle 3-vuotiaiden lasten kanssa työskentelystä kiinnostunutta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Päiväkodissamme tulee olemaan erinomaiset mahdollisuudet monipuoliseen toimintaan lasten kanssa. Meillä painotetaan lasten, vanhempien ja isovanhempien osallisuutta.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta, motivoituneisuutta työn jatkuvaan kehittämiseen sekä halua kehittää työyhteisön ilmapiiriä ja omia työtapoja.
Arvostamme kokemusta lastenhoitajan työstä. Osaamista musiikkikasvatuksen ja taidekasvatuksen saralta.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Marina Primietta 046-8771122 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Friisilän päiväkoti
Adress: Friisinniityntie 21-23, 02240 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren