Skip to main content
test

Hei lastenhoitaja, kiinnostaako sinua oppimis- ja leikkiympäristöt ja osallisuus varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä pienessä päiväkodissa, jossa on kokeileva ilmapiiri ja kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla? Tule Kartanonpuiston päiväkotiin Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista varhaiskasvatusta!

Haemme lastenhoitajaa vakinaiseen tehtävään Kartanonpuiston päiväkotiin. Päiväkodissamme on 2-3 eri ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti liikunta ja oppimisympäristöt. Meille on tärkeää, että lapsi saa oppia arjessa ja pedagoginen suunnitelmallisuus näkyy työssämme.
Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa ryhmän lapsista sekä toiminnan arvionnista, suunnittelusta ja toteuttamisesta lasten tarpeiden mukaan. Tärkeä osa työtäsi on läsnäolo lapsille ja lasten kuuntelu.
Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että toimimme kaikkien päiväkodin lasten edun mukaisesti. Päiväkodissamme vierailee säännöllisesti varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja sekä varhaiskasvatuksen laaja-alainen erityisopettaja. Lisäksi meillä työskentelee laitosapulainen puoliksi keittiössä, kasvun ja oppimisen tuen lastenhoitaja ja tarvittaessa avustajia.

Tulevien työkavereidesi mukaan varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työssä palkitsevinta on lasten oppiminen ja hyvinvointi, nähdä että lapsella on hyvä ja turvallinen olo.

Arjen työssä sinua tukevat päiväkodin muut varhaiskasvatuksen lastenhoitajat sekä varhaiskasvatuksen opettajat, joka toimivat myös tiiminvetäjinä. Meillä on töissä sitoutunut henkilökunta, jota kuvaa hyvin huumorintaju ja avoinmuus. Työpäivän aikana pidämme tiimihenkeä yllä pienin keinoin, mm. tuomalla kaverille kahvia, tsemppaamalla toisiamme ja keskustelemalla halutessamme avoimesti välillä omistakin asioista.

Työpaikan nimi ja osoite: Kartanonpuiston päiväkoti, Sokerilinnantie 5, 02600 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/kartanonpuiston-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Sanna Siltanen, sanna.m2.siltanen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Sokerilinnantie 5, 02600 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb