Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kauklahden päiväkoti, sijaisuus - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kauklahden päiväkoti, sijaisuus - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät esiopetusryhmässä Kauklahden päiväkodissa. Tarjoamme laadukasta päivähoitoa ja esiopetusta Kauklahden päiväkodin sekä Hansakallion koulun tiloissa. Kauklahden päiväkoti sijaitsee Hansakallion koulun naapurissa vehreässä kulttuurimaisemassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme jokaiselle lapselle turvallista ja monipuolista toimintaa sekä leikkiä huomioiden yksilölliset kasvun ja oppimisen tuen tarpeet. Tavoitteenamme on oppimaan oppiminen ja oppimisen ilo vahvistaen lapsen myönteistä minäkuvaa, unohtamatta hyviä käytöstapoja. Hyödynnämme toiminnassamme luonnonläheistä ympäristöämme. Teemme kasvatustyötä yhdessä vanhempien sekä eri asiantuntijoiden ja perusopetuksen kanssa.Päiväkodissamme toimii neljä ryhmää 1-6-vuotiaille lapsille.Hansakallion koulun tiloissa toimii kolme esiopetusryhmää.Tervetuloa mukaan joukkoomme!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään joustavuutta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Saara Soini 046 877 1158 Varajohtaja Jenni Huhtala 046 877 1079

Kauklahden päiväkoti
Adress: Hansakallionkuja 1, 02780 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren