Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä

Kangasalan kaupungissa on haettavana 20.10.2020 klo 15.00 mennessä varhaiskasvatuksen lastenhoitajan, kiertävä vakituinen työsuhde.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä valitaan 26.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan Kangasalan kaupungin varhaiskasvatuksen palvelualueelle siten, että sijoituspaikka palvelussuhteen alussa on Suoraman päiväkoti.

Kelpoisuusehdot ovat Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus: tehtävään soveltuva kasvatus-ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Lisäksi edellytämme Suomen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002) ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Palvelussuhteen alussa käytetään koeaikaa.

Haastattelut ovat viikolla 43. Haastattelut tehdään Teamsin kautta. Haastatteluun kutsutuille lähetetään sähköpostiin linkki, josta voi osallistua.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi
http://www.kangasala.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Katri Jaakkola puh. 050 597 5718.

Kangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, Varhaiskasvatus
Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala

Kangasala on vireä ja kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasalan kaupunki on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn.

Kangasalan kaupunki - Rökfri arbetsplats