Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä, Kirkkojärven päiväkoti - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä, Kirkkojärven päiväkoti - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Kiertävän lastenhoitajan tehtävät Muuralan alueen päiväkodeissa, kotipaikkana on Kirkkojärven päiväkoti. Kirkkojärven päiväkodissa on kuusi lapsiryhmää, kaksi kerhoryhmää ja kokonaisuuteen kuuluu myös läheisen Kirkkojärven koulun esiopetuksen ryhmät. Monikulttuurisuus ja inklusiivinen varhaiskasvatus ovat keskiössä. Kehitämme tulevalla toimintakaudella leikkiä kaikissa ryhmissä. Kiertävä lastenhoitaja kuuluu toisen kiertävän lastenhoitajan kanssa yhteiseen tiimiin, joka kokoontuu kerran kuukaudessa johtajan johdolla.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään joustavuutta, sopeutumiskykyä ja voimavarakeskeistä suhtautumista arjen muuttuviin tilanteisiin. Osaat tarttua hanakasti tilanteisiin, mutta kuitenkin sopeutua lapsiryhmässä laadittuihin perusperiaatteisiin arjen sujumisesta.
Arvostamme yhteistyö- ja alaistaitoja, sensitiivisyyttä, ammatillisuutta ja taitoa sopeutua eri ryhmien erilaisiin toimintatapoihin.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Marika Warsell 040 552 1751 marika.warsell@espoo.fi

Kirkkojärven päiväkoti
Adress: Kylätorintie 5, 02770 Espoo

Mer om arbetsgivaren