Skip to main content
test

Haemme lastenhoitajaa kiertävän varahenkilön määräaikaiseen tehtävään Pohjois-Leppävaaran pienalueelle, jossa kotipesänäsi toimii Lintumetsän päiväkoti.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana kiertävänä varahenkilönä työskentelet pääsääntöisesti Pohjois-Leppävaaran pienalueella, jossa löytyy useita eri päiväkoteja sekä ryhmäperhepäiväkoteja. Tarvittaessa varahenkilö siirtyy myös oman pienalueen rajojen yli. Tämä kuitenkin tapahtuu hyvin harvoin. Kotipesänäsi toimii Lintumetsän päiväkoti, jonka esihenkilöltä saat aamuisin tiedon, minne alueen päiväkodista menet. Huolehdit kyseisen päivän tiimisi kanssa 1-6 vuotiaista lapsista. Tärkeä osa työtäsi on sopeutuvuus, joustavuus ja into tehdä töitä eri ikäisten lasten kanssa. Tässä työssä pääset näkemään ja tutustumaan erilaisiin yksiköihin ja lapsiryhmiin. Jokaisessa yksikössä on tukea saavia lapsia. Työ on mielenkiintoista. Tehtävästä maksetaan erillinen varahenkilölisä 43,18€/kk.

Työpaikan nimi ja osoite: Lintumetsän päiväkoti, Lintumetsäntie 13, 02660 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme joustavuutta ja sopeutuvuutta työskennellä erilaisissa yksiköissä ja ryhmissä

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/lintumetsan-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanna Koivunen 050 325 8617 (klo 8-16, hanna.koivunen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView


Osoite: Lintumetsäntie 13, 02660 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb