Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kirstin varhaiskasvatusyksikö, sijaisuus - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kirstin varhaiskasvatusyksikö, sijaisuus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät Kirstin varhaiskasvatusyksikössä.Toimimme monimuotoisessa yhteisössä, jossa toiminta-ajatuksemme mukaisesti kasvatamme lapsia yhdessä vanhempien kanssa viihtyisässä ja turvallisessa kasvuympäristössä. Jokainen lapsi on arvokas omana itsenään.Päiväkodissamme toimii kuusi lapsiryhmää 1-6-vuotiaille.Tule aloittamaan kautta juuri remontoidussa yksikössämme, jossa aloitamme toiminnan 29.7.2019.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme kokemusta lastenhoitajan tehtävästä sekä innostunutta ja kehittävää työotetta.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Ritva Korpinen 043 824 9064 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Kirstin varhaiskasvatusyksikö
Osoite: Kirstintie 11, 02760 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan