Skip to main content
test

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään Lintumetsän päiväkotiin. Päiväkodissamme on neljä eri ryhmää 1-5-vuotiaille lapsille. Tulet työskentelemään 3-5 vuotiaiden ryhmässä Varpuset.

Päiväkodissamme näkyvät vahvasti leikki, lapsen osallisuus ja positiivinen pedagogiikka. Meille on tärkeää, että lasta tuetaan leikin kautta ja varhaiskasvatus on monin tavoin kehittävää ja siellä on turvallinen ilmapiiri, jossa lapsen on hyvä olla. Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa Varpusten ryhmän lapsista sekä heidän varhaiskasvatuspäivästään, luoden lapsille mahdollisimman kehittävän varhaiskasvatusympäristön. Tärkeä osa työtäsi on lasten hoiva ja huolenpito sekä yhdessä tiimin kanssa olla läsnä lasten arjessa; leikeissä ja touhuissa. Lisäksi tehdä lapsihavainnointia muun tiimin kanssa.

Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että lapsilla on monipuolinen ja turvallinen varhaiskasvatuspäivä. Tulevien työkavereidesi mukaan varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työssä palkitsevinta on nähdä lasten kehittyvän koko toimintavuoden ajan sekä heidän ilo ja riemu, mutta myöskin kehityksen haasteet.

Lähimmiksi työkavereiksesi saat ryhmän toisen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan ja varhaiskasvatuksen opettajan. Arjen työssä sinua tukevat ryhmän ja päiväkodin muut varhaiskasvatuksen lastenhoitajat sekä varhaiskasvatuksen opettajat. Meillä on töissä joustava ja yhteisöllinen työyhteisö, jota kuvaa hyvin positiivisuus, iloisuus, auttavaisuus, joustavuus ja keskustelevuus. Työpäivän aikana pidämme tiimihenkeä yllä hyvän huumorin keinoin.

Työpaikan nimi ja osoite: Lintumetsän päiväkoti, Lintumetsäntie 13
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen

Kelpoisuusvaatimukset: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja niin lasten kuin aikuistenkin kanssa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15788

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanna Koivunen (alkaen 15.8. klo 8-17) 050 325 8617, hanna.koivunen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Lintumetsäntie 13, 02660 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb