Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lintumetsän päiväkoti, sijaisuus - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lintumetsän päiväkoti, sijaisuus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät Lintumetsän päiväkodissa. Lintumetsän päiväkoti sijaitsee Lintuvaaran pientaloalueella. Tarjoamme päivähoitoa 1-5 -vuotiaille lapsille. Päiväkodissa on neljä ryhmää, kaksi 3-5v., yksi 1-5v. ja yksi alle 3v.Julkisen puolen kulkuyhteydet hyvät: bussi ja juna. Tervetuloa mukaan joukkoomme!
Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja lasten, vanhempien ja muiden kasvattajien kanssa. Tehtävä edellyttää myös joustavaa työotetta.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-FI/Kasvatus_ja_opetus/Varhaiskasvatus/Varhaiskasvatuksen_toimipaikat/Kunnalliset_paivakodit/Leppavaara/Lintumetsan_paivakoti

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanna Koivunen 050 325 8617 etunimi.sukunimi@espoo.fi arkisin klo 8-17

Lintumetsän päiväkoti
Osoite: Lintumetsäntie 13, 02660 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan