Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, määräaikainen - Pirkkalan kunta

Tule mukaan osaavaan joukkoomme!
Pirkkalan varhaiskasvatuksen laadun takaavat toimivat rakenteet, kehittämismyönteinen ilmapiiri sekä ammattitaitoinen henkilöstö. Olemme ylpeitä varhaiskasvatuksen laadusta Pirkkalassa.

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2022-30.6.2023 tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja toteuttaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaista varhaiskasvatusta yhdessä muun kasvattajatiimin kanssa. Hänen vastuualueenaan ovat erityisesti hoidon ja huolenpidon tehtävät. Tehtävä sijoittuu palvelussuhteen alkaessa varhaiskasvatuspalveluihin ja sijaisuuksia on useammassa eri varhaiskasvatusyksikössä. Varhaiskasvatusyksiköt tarkentuvat hakuprosessin aikana.

Arvostamme vahvaa ammatillisuutta, hoidon ja huolenpidon asiantuntijuutta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä joustavuutta ja kehittymishalukkuutta. Pidämme tärkeänä kasvattajan sensitiivisyyttä, kykyä ja halua ohjata lapsen oppimisprosessia ja toimintaa osallisuutta vahvistaen. Odotamme sinulta myös sitoutumista myönteisen työskentelyotteen yhteisölliseen rakentamiseen positiivisen pedagogiikan hengessä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Valitun tulee esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote.

Työsuhteen täyttämisessä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia /vko. Palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Nonna Vallikari, puhelin: 050 301 6135 ja varhaiskasvatusyksikön johtaja Outi Moilanen, puhelin: 040 133 5792, sähköpostit: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi

Lisätietoja

Pirkkalan kunta

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala
Pirkkalan kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb