Skip to main content
test

Hei lastenhoitaja, haluatko päästä osaksi Espoonlahden keskeisellä alueella toimivaa päiväkotia? Kiinnostaako sinua kehittää omaa ammatillista osaamistasti yhdessä kollegoiden kanssa?
Siinä tapauksessa tule osaksi Lippulaivan vieressä toimivaa Merenkulkijan päiväkotia!

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa sijaisuuteen Merenkulkijan päiväkotiin. Päiväkodissamme on 5 eri ryhmää 0-6-vuotiaille lapsille. Tulet työskentelemään 1-4-vuotiaiden Peränpitäjät-ryhmässä yhdessä toisen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan, varhaiskasvatuksen opettajan sekä erityisavustajan kanssa. Sijaisuus saattaa jatkua seuraavan toimintavuodenkin.

Pääset hyödyntämään työssäsi myös kollegoiden tukea. Laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä kieli- ja kulttuuriopettaja tukevat työtäsi ja ammatillista osaamistasi.
Päiväkodissamme näkyvät vahvasti osallisuus, lasten kohtaaminen ja yhdessä oppiminen.
Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Meille Merenkulkijalaisille on tärkeää arvostava kohtaaminen ja jokaisen kanssamme kulkevan hyvinvointi. Seurelaiset palkitsivatkin meidät vuoden 2021 Varhaiskasvatuksen parhaana työkohteena. Palkitsemisestamme voit lukea lisää täältä: https://www.seure.fi/ajankohtaista/vuoden-2021-paras-varhaiskasvatuksen-tyokohde-merenkulkijan-paivakoti/
Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit tiimisi kanssa lapsen hyvinvoinnin, kehityksen ja oppimisen edistämisestä. Tärkeä osa työtäsi on jokaisen lapsen läsnäoleva kohtaaminen.
Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että jokainen lapsi tulee kohdatuksi ja ymmärretyksi.
Tässä työssä pääset heittäytymään ja leikkimään . Meillä saat vaikuttaa omien työpäiviesi sisältöön ideoimalla toimintaa lasten ja tiimikavereittesi kanssa.

Työpaikan nimi ja osoite: Merenkulkijan päiväkoti, Kipparinkatu 10, 02320 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen
Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.


Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Edellytämme hyvää suomen kielen suullista taitoa, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, positiivista ratkaisukeskeistä asennetta sekä kykyä aidosti läsnä olevaan vuorovaikutukseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu). Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi. Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/merenkulkijan-paivakoti#section-29412

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Anu Vartiainen,
0503605307, anu.vartiainen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoonlahden varhaiskasvatus, Päiväkodit, Merenkulkijan päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Kipparinkatu 10, 02320 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Espoon kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb