Skip to main content
test

Haaveiletko joustavasta vuorotyöstä varhaiskasvatuksessa? Haluatko olla mukana luomassa turvallista kokopäiväpedagogiikkaa ja uuden työyhteisön toimintakulttuuria? Oletko sensitiivinen varhaiskasvattaja ja yhteistyökykyinen tiimityöntekijä? Omaatko hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat kehittää omaa osaamistasi? Iloitsetko lasten kohtaamisesta, leikistä, luonnosta ja liikunnasta?

Etsimme nyt joukkoomme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa tulevalle toimintakaudelle!

Monikon päiväkoti avautui Leppävaaran keskustaan elokuussa 2021. Upeat tilamme mahdollistavat monipuolisen toiminnan toteuttamisen! Tiloihimme kuuluu mm. verstas, vesileikkihuone, monitoimisali ja kaksi nassikkapainihuonetta kiipeilyseinineen.

Sijaitsemme loistavien kulkuyhteyksien varrella ja kävelymatkan päässä kaikista Leppävaaran palveluista. Päiväkodin viereltä löytyy niin metsä kuin urheilupuistokin.

Työyhteisössämme vaalitaan hyvää ilmapiiriä ja lämmintä huumoria. Autamme toisiamme onnistumaan ja teemme paljon yhteistyötä lapsiryhmien välillä.

Päiväkodissa toimii kaudella 2022-23 seitsemän ryhmää, joista kaksi on esiopetusryhmiä ja yksi integroitu erityisryhmä. Muut ryhmät ovat 1-3 ja 2-5 vuotiaiden lasten ryhmiä. Nyt haemme lastenhoitajaa 1-3 vuotiaiden lasten ryhmään Onnenpesään.

Tarjoamme tarpeen mukaan vuorovarhaiskasvatusta, olemme tarvittaessa avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 6-22.
Toivomme Sinulta mahdollisuutta työskennellä laajennetun aukiolon mukaisissa työvuoroissa, mutta se ei ole välttämätöntä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Monikon päiväkotia voit seurata myös Instagramissa @monikonpk

Työpaikan nimi ja osoite: Monikon päiväkoti, Veräjäpellonkatu 2-4, 02650 Espoo
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää päiväkotimme toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/monikon-paivakoti

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja, Riikka Immonen, 0406368570, riikka.immonen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus, Päiväkodit

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Veräjäpellonkatu 2-4, 02600 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb