Haemme joukkoomme positiivista, sitoutunutta ja lämpimät vuorovaikutustaidot omaavaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa määräaikaiseen työtehtävään.

Näet lapsen vahvuudet, ainutlaatuisuuden ja osaat työssäsi tukea jokaisen omaa kehityspolkua oikeaan suuntaan lasta kuullen.

Tiimikaverina olet joustava ja vastuullinen oman paikkasi ottava, kehittämismyönteinen ja kannustava.

Luonto ja kestävän kehityksen mukainen ajattelu ovat sinulle tärkeitä ja tämä näkyy myös päivittäisessä toiminnassasi.

Sinulle olisi tarjolla työ mainiossa 1-5 -vuotiaiden Tiitiäisten joukossa, jonka varhaiskasvatusta kanssasi toteuttavat varhaiskasvatuksen opettaja ja toinen lastenhoitaja. Tiitiäisten lisäksi päiväkodissa on kolme muuta ryhmää. Työyhteisössä on hyvä yhdessä tekemisen henki.

Jätäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Työpaikan nimi: Niipperin päiväkoti

Työaika: 38 h 15 min / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi-fi/kasvatus_ja_opetus/varhaiskasvatus/varhaiskasvatuksen_toimipaikat/kunnalliset_paivakodit/espoon_keskus/niipperin_paivakoti

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa
varhaiskasvatusyksikön johtaja Riikka Kiel p. 040 5051184, riikka.kiel@espoo.fi

Espoon kaupunki, Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Osoite: Alajuoksu 1, 02920 Espoo

Espoo on yli 290 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.