Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Olarin päiväkoti - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Olarin päiväkoti - Esbo stad

Tehtävän kuvaus: Hei! Oletko Sinä etsimämme lastenhoitaja, joka arvostaa hyvää työilmapiiriä ja me-henkeä?Meillä olisi tarjota Sinulle varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä Olarin päiväkodissa. Päiväkoti sijaitsee Olarissa Päivänkehrän koulun vieressä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Olarin päiväkodissa on viisi lapsiryhmää. Olarin päiväkodilla on pitkä historia ja meillä on hoidettu lapsia jo useammassa polvessa. Saimme peruskorjauksen myötä uudistetut tilamme käyttöömme marraskuussa 2011.Meille on tärkeää tehdä tiivistä yhteistyötä perheiden kanssa. Toimimme kasvatuskumppaneina yhteisvastuullisesti kaikkien päiväkodissa olevien lasten parhaaksi. Toiminnan suunnittelussa noudatamme valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman sisällön tavoitteita jokaisen lapsen kehitystarpeet huomioiden. Olarin päiväkoti on ollut vuodesta 2011 tieto- ja viestintätekniikan pilottipäiväkoti. Sen myötä olemme saaneet koulutusta mediakasvatukseen ja meillä on käytössämme useita laitteita lasten mediakasvatukseen.Vaikuttavan työn ja osaavan henkilöstön lisäksi työsuhde-etuuksina tarjoamme mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa vuodessa, sportti- ja kulttuuriedun, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä ja taloudellista tukea kouluttautumiseen.Tervetuloa joukkoomme!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Läs mer

https://www.espoo.fi/fi-FI/Kasvatus_ja_opetus/Varhaiskasvatus/Varhaiskasvatuksen_toimipaikat/Kunnalliset_paivakodit/MatinkylaOlari/Olarin_paivakoti

Varhaiskasvatusyks. joht. Maria Jämiä Lystimäen pk 046 877 1116 maria.jamia@espoo.fi

Olarin päiväkoti
Adress: Päivänkehräntie 2, 02210 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Mer om arbetsgivaren