Skip to main content
test

Hei lastenhoitaja, kiinnostaako sinua asukaspuistotyöskentely? Haluatko työskennellä eri-ikäisten lasten, lapsiperheiden ja koululaisten kanssa? Tule Perkkaan asukaspuistoon Espooseen rakentamaan positiivista ja tasa-arvoista kasvuympäristöä alueen asukkaille!

Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen tehtävään sijaiseksi. Asukaspuistossa on kerho 3 päivää viikossa aamupäivisin 2-5-vuotiaille lapsille ja puistolla järjestetään ohjelmaa lapsiperheille ja koululaisille. Tulet työskentelemään kerholla ja asukaspuistolla. Kerholla työkaverinasi on varhaiskasvatuksen opettaja ja asukaspuistolla varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.

Perkkaa on alueena moninainen. Puiston ulkotilat on hiljattain uusittu. Erityisesti koululaistoiminnan kehittäminen syksyllä on ajankohtaista.

Asukaspuistolla työaika on päivittäin 8:51-16, välissä on ruokatauko 30 min omalla ajalla.

Työpaikan nimi ja osoite: Perkkaan asukaspuisto, Majurinpolku 3
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja ja intoa kehittää asukaspuiston toimintaa jatkuvasti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/20326

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön varajohtaja, Päivi Karppinen, paivi.j.karppinen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran itäinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView


Osoite: Majurinpolku 2, 02600 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb