Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Planeetan päiväkoti - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Planeetan päiväkoti

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät, 0-3 -vuotiaiden lasten ryhmässä.Planeetan päiväkoti on kahden lapsiryhmän pieni varhaiskasvatusyksikkö.Toiminnassa panostamme lapsen hyvinvoinnin edistämiseen sekä hyvään yhteistyöhön vanhempien kanssa. Turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissa tuemme lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja oppimisen edellytyksiä, jossa lasten osallisuudella on keskeinen merkitys. Haluamme tarjota lapsille hoitopäivän aikana positiivisia onnistumisen kokemuksia sekä myönteisiä elämyksiä. Haemme työyhteisöömme motivoitunutta ja kehittämisestä kiinnostunutta, innostuneen työnotteen omaavaa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi joustavaan työyhteisöömme.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja sensitiivistä tapaa työskennellä lasten kanssa sekä vasun perusteiden mukaiseen toimintaan sitoutumista.
Arvostamme hyvää englanninkielen taitoa.Olemme kehittäneet vasuosaamistamme erityisesti liikunnan ja hyvinvoinnin osalta. Toivomme hakijalta innostusta jatkaa tätä kehitystyötä tiimin kanssa.Arvostamme aikaisempaa työkokemusta, joustavuutta, ideoita ja sitoutunutta otetta varhaiskasvatustyöhön.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Laura Sjöstedt 0405095967 laura-elina.sjostedt@espoo.fi

Planeetan päiväkoti
Osoite: Ellipsikuja 9, 02210 Espoo

Tutustu työnantajaan