Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Saapasaukion päiväkoti - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Saapasaukion päiväkoti

Tehtävän kuvaus: Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen Saapasaukion päiväkotiin. Sijaisuus saattaa jatkua tammikuun alusta kesään 2020.Saapasaukion päiväkoti on kodinomainen 2 ryhmän päiväkoti, jossa lapsia on kaikkiaan 30. Yksikössä työskentelee myös laitosapulainen. Meille on tärkeää lasten osallisuus ja toimintaa toteutammekin pienemmissä ryhmissä projekteja tehden.Sijaisuus on 1-4-vuotiaiden Töppösten ryhmässä.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme ammatillista työotetta ja innostusta työn kehittämiseen.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja, Anu Vartiainen 0503605307 anu.vartiainen@espoo.fi

Saapasaukion päiväkoti
Osoite: Merisaapas 3, 02320 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan