Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Laakakiven päiväkoti - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Laakakiven päiväkoti

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät Laakakiven päiväkodissa.Laakakiven päiväkoti sijaitsee Tapiolan ja Laajalahden välissä hyvien kulkuyhteyksien päässä Tapiolasta ja Leppävaarasta. Päiväkodissamme on neljä lapsiryhmää 1-6-vuotiaille lapsille.Toimintakulttuurissamme näkyy lapsen osallisuus monin eri tavoin. Olemme kehittävä ja innostava työyhteisö. Meille on tärkeää, että jokainen lapsi ja aikuinen tuntee itsensä tervetulleeksi.Ota yhteyttä, niin sovitaan haastattelusta!
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Arja Kukkonen 050 557 8117 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Laakakiven päiväkoti
Osoite: Suotorpantie 9, 02140 Espoo

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan