Skip to main content
test

Nurmijärvi - paremman arjen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, jonka varhaiskasvatuspalveluissa työskentelee n. 550 ammattilaista. Tarjoamme laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta noin 2450 lapselle kunnallisissa ja yksityisissä varhaiskasvatusyksiköissä.

Oletko sinä meidän uusi ilmiöntekijä?

Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Metsäkylän alkuluokkaan sijaisuuteen ajalle 7.8.2023-2.6.2024.

Metsäkylän alkuluokan varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen yksikkö ovat osa Haikalan päiväkotia. Sijaintimme luo mainiot edellytykset liikkumiseen, retkeilyyn ja tutkimiseen ja täten toiminnassamme hyödynnetään lähiympäristöjä, kuten metsiä, koulun kenttää ja eri puistoja.

Meille Haikalan päiväkodissa on tärkeä luoda lapsille turvallinen oppimisympäristö, jossa on mahdollisuus kokea leikin, oivaltamisen, onnistumisen ja oppimisen iloa. Meillä toimitaan positiivisen pedagogiikan työotteella, lasta ja huoltajia herkällä korvalla kuunnellen.

Merkityksellinen työ kutsuu sinua!

Arvostamme kiinnostustasi ja kokemustasi varhaiskasvatuksesta ja sen kehittämisestä osana tiimiä ja työyhteisöä. Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, sensitiivisyyttä, kehittävää työotetta ja yhteisöllisyyttä.

Nurmijärven varhaiskasvatuksessa työsi tukena ovat

  • hyvät resurssit lasten tuen järjestelyissä konsultoivien varhaiskasvatuksen erityisopettajien ja varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitajien avulla
  • varhaiskasvatuksen S2-opettajan yhteistyö
  • alueellisten varhaiskasvatuksen opettajien pedagoginen tuki
  • varhaiskasvatuksen digiagentit
  • päiväkodeissa työskentelevät varhaiskasvatuksen toimitilahuoltajat
Tarjoamme sinulle työolosuhteet, jossa toteutuu
  • hyvä ilmapiiri
  • koulutusmyönteisyys
  • vaikuttamisen mahdollisuus
  • vahvuuksien sekä osaamisen huomioiminen
  • tekemisen meininki ja vahva kehittämisen henki
” Nurmijärvi on sopivan kokoinen kunta ja työnantaja - meillä toteutuu yhteisöllisyys, vaikutusmahdollisuudet, rauha tehdä töitä sekä riittävä resursointi.”

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa päiväkodinjohtaja Elina Vasama p. 040 317 4076 tai sähköpostitse elina.vasama@nurmijarvi.fi

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus siirtymäsäännökset huomioiden.

Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä Nurmijärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2273,67 euroa kuukaudessa. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. KVTES:n mukainen työkokemuslisä on 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, olennaisesta kokemuksesta riippuen.

Hakuaikaa jatkettu 6.4.2023 klo 16.00 saakka, tulleet hakemukset huomioidaan.
Haastatteluja voidaan pitää hakuaikana. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tule kanssamme tekemään lapselle hyvä varhaiskasvatuspäivä!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päiväkodinjohtaja Elina Vasama p. 040 317 4076 tai sähköpostitse elina.vasama@nurmijarvi.fi

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.\nNurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.\nKuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.\nArvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.\nOlemme savuton työpaikka.


Osoite: Järventaustantie 163, Luhtajoki

Rekommenderade jobb