Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Perkkaan asukaspuisto - Esbo stad

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sijaisuus, Perkkaan asukaspuisto

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät Perkkaan asukaspuistolla. Kolmena aamupäivänä työskentely asukaspuiston kerholla yhdessä varhaiskasvatuksen opettajan kanssa ja muuna aikana työskentely asukaspuistolla yhdessä toisen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kanssa. Avoimen toiminnan suunnittelu, toteutus ja arviointi.Asukaspuistolla työskennellään paljon ulkona. Työskentelyssä pääsee hyödyntämään hyvin omia vahvuuksiaan. Puistoilla noudatetaan varhaiskasvatussuunnitelmaa.Työaika on 38 h 45 min / vko johon lisätään puolen tunnin omalla ajalla tapahtuva ruokatauko päivittäin. Työaika on 7:45-16.
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuusTehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).
Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Sanna Siltanen 050 325 8607 etunimi.m2.sukunimi@espoo.fi

Perkkaan asukaspuisto
Osoite: Majurinpolku 3, 02600 Espoo

Tutustu työnantajaan